Duše bezcenná

Duše bezcenná

Anotace: opuštíte- li někoho, počítejte s tím, že někdo opustí vás...

Samotná se v koutě vytrácím
Hledám důvod proč ti nestačím
Nejsem snad motýl ve tvé dlani
Nepodobám se roztomilé lani?

Nechci tu zůstat a ztratit se
Musím ti vrátit prostě vše
Chce to však odvahu a jít dál
Nemám teď náladu na svůj žal

Čím jsem teď a čím budu pak
Nechci to vědět, nechám to tak
Nejsem už stejná, nejsem to já
Bez tebe nic smysl nemá a přece má

Zapíjím smutek laciným vínem
Úsměv mi mizí s vlastním stínem
Znám tvá přání i tvá tajné sny
Na co mi jsou po tomto dni

Neusnu s tebou, neusnu s jiným
Neusnu sama, noc problouzním
A pak ty další beze slova
Odejdu do tmy, kde nejsem sama

Jsou tu i další, bezcenné
stejné jako já
Duše ztracené
Autor Jitka, 04.12.2005
Přečteno 333x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí