Láska je

Láska je

Anotace: ***

Můj milý,
příteli, brachu,
raději nebudu rozmazávat pravdu.
Ve svých snech kouzlím,
sním obrazy hodné pro malíře,
miluji iluzi, že láska všechno zmůže.

Hladová jsem po lesním medu,
nakrm mne, láska sladká je.
Nechci býti pamětníkem citu,
chci stále tepat, co na tom,
že mně není dvacet.

Láska není iluze, je třeba se stále vracet
a krmit štěstí tak, jako ptákům sypat mák.

I z nepatrného semínka vykvete květ.
Moje poselství zní.
Láska je, je třeba za ní jít.
Autor devcatko z jetele, 09.01.2010
Přečteno 377x
Tipy 8
Poslední tipující: Oťas, susana načeva, jerabina, Paulín, Květka Š., Bíša, CORONATION
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí