Nechat to být

Nechat to být

Anotace: .

Umřít tak na vysoký hoře,
jako indiánskej náčelník.
Bez nálezů na játrech,
bez doktorů, bez přetvářek.
Odejít a nechat to být.
Naposledy cejtit vítr ve tváři,
vztáhnout ruce ke slunci
a nechat to být. Ostatním.
Svobodu mít v závěti
a zanechat tu děti, co se netrápí...
Na vysoký hoře, na prahu slunce,
s větrem pod hlavou, s travou u uší,
Umřít tak se západem slunce,
odejít s ním ruku v ruce.
Prostě, nechat to být.
Autor Tecka 2, 09.01.2010
Přečteno 250x
Tipy 6
Poslední tipující: Zefi, Fighting Dreamer, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí