Přijdeš?

Přijdeš?

Anotace: Tak přijď ...

Ležím tu zmatená,
v tělo své oděná,
v toužebném čekání
Snad v cestě nezbrání
Přilétne na oři
Lásky sen rozhoří
Polibkem zažehne
srdce dřív kamenné
Pod rukou začnu tát
Ústy chlad bude sát
z ňader prv ledových
Kolik jen žáru v nich!
V nitro mi proniká
Zatýkám viníka
Svírám ho v objetí, se mnou teď poletí
ve vesmír vzdálený, v lásky her proměny
Jak koník vzpíná se
Lehce mu nevzdám se!
Nedám hned od pout klíč
A chtěl by, chtěl by pryč!
Zůstaň tu chvíli jen
Pouhou noc, pouhý den
V závrati přisedám
Cele se tobě dám
v posledním objetí
K lásce jsme
prokleti!
Autor rezina, 09.01.2010
Přečteno 545x
Tipy 14
Poslední tipující: Koza, Kapka, ilona, divoska_jaja, susana načeva, CRASH, Zasr. romantik, Íá
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mno,prokletí neprokletí -já rozhodně přicupitám
s packou od červánku pohladit duši:-)ST

24.01.2010 15:58:00 | susana načeva

hezké prokletí *

23.01.2010 09:10:00 | CRASH

A nejseš v tom sama, a bude hůř. Počkej na jaro, to bude prokletých!

20.01.2010 18:27:00 | Zasr. romantik

To tedy jo!

15.01.2010 05:32:00 | rezina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí