NIC NENÍ NA STÁLO

NIC NENÍ NA STÁLO

Anotace: Jedna ze života

Proudem ti stékají po tvářích slzy,
těžké je říct si že nesmíš mít rád,
srdce si stejně udělá co musí,
rozum ti přestane náhle pracovat.

A je to těžký já to vím,
ten pocit totiž dobře znám,
nežiju ve světě růžovým,
na všechny ty trable zůstaneš sám.

Podívej se do mích očí
a podívej se do nich zblízka,
co cítím to poznáš v nich,
poznáš jak se mi stýská.

A je to těžký já to vím,
dělat že nic se nestalo,
v myšlenkách bloudím jako stín,
nic totiž není na stálo.
Autor Bizkittka, 09.01.2010
Přečteno 389x
Tipy 7
Poslední tipující: jedam, labuť, Zefi, Květka Š., Ejí, Elisha
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí