Lásko

Lásko

Anotace: Volám...

Lásko, jsi pouto které nás hřeje.
Lásko, dáváš mi slunce i sebe.

Žít život bez tebe strašně zebe
Když chci milovat tak jedině tebe.

Být v obětí a cítit sílu tvou
Být na moři a klidně si plout.

Slyšet denně slovo, Lásko moje
Nebuď smutná jsi jen moje.

Mít úsměv na tváři tak hřeje
Mít slzy v očích a vidět tebe

Tak Volám:

Lásko Moje,kde jsi???
Autor Kett, 02.11.2004
Přečteno 2515x
Tipy 4
Poslední tipující: Woski
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (15x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí