Ty a já...

Ty a já...

Anotace: Ty a já, já a ty, jsou už cesty zavátý, ani stopa není v nich, spadl na ně z oblak čerstvý sníh...

Bylo to skutečné,
zdálo se, že navěky,
jako v dlouhém, krásném,
romantickém snu.

Bylo to nádherné,
teď jsi pro mě jenom vzduch,
co ho dýchám, než ho
zase vydechnu.

Ty a já, já a ty,
jsou už cesty zavátý,
ani stopa není v nich,
spadl na ně z oblak
čerstvý sníh.

Jsem vážně o moc dál,
navíc dávno smířený,
jen naposled bych chtěl,
ti tohle říct.

Nechci tě vidět, rozumíš?
Doufám, že to posloucháš.
Jsi nikdo,
jsi pro mě velké nic...
Autor Inco Gnito, 10.01.2010
Přečteno 422x
Tipy 12
Poslední tipující: mkinka, Jeněcovevzduchukrásného, Isquieasuus, Mraveneček, Nomad, Aurora., nejsembásník
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezky napsané pocity:)

11.01.2010 17:39:00 | Mraveneček

napsal jsi to hezky, chtěl bys tomu věřit,
však odspodu už vločky začínaj se čeřit...

10.01.2010 09:45:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí