Hořím

Hořím

Anotace: .............

Hořím touhou
po něčem novém
plameny olizují mé tělo
smrt se blíží
čím dál víc
cítím jejich žár

lidé se stávají
někým jiným

sám ďábel stojí proti mně
má podobu nádherné ženy
té, po které každý sní

jen dotkni se mě
pocity se ztrácí
nenávist proti všem
boj!

v bludišti zrcadel
nabírám síly
nemoc
lži
nevěra
všechno mě ničilo
teď už ne!

jsem silnější
budu žít

ztratil jsem víru
v povrchní společnosti
které si sama sebe neváží
již pro mě nic neznamenáte

zničen sám v sobě
konec světa

náš celý svět
řítí se do záhuby
ty ovšem musíš žít
povídá mi můj tvůrce…
Autor Vlk v rouše, 10.01.2010
Přečteno 414x
Tipy 30
Poslední tipující: Bíša, NikitaNikaT., susana načeva, Anežka, Mraveneček, Holis, labuť, PPetrushka, Laivindia, Nomad, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Žít, vzchopit se a jít dál... pač život, láska je aj o bolesti...

12.01.2010 19:28:00 | NikitaNikaT.

Moc se mi líbila. Je tak silná. ST!!!

10.01.2010 19:20:00 | PPetrushka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí