Řekni mi, může...

Řekni mi, může...

Anotace: ...

Řekni mi, může lidská bytost zemřít pro lásku?

V propadlišti lidských pokolení topím se,
protože vinen jsem tím, že poznal jsem krásu.
Po tvářích mi kapky touhy stékají
a já topím se v nich tak bezradný.
A vím, jsem vinen…
Bojím se…
Bojím se dalších dnů, ve kterých se mi zjevíš,
ve kterých mi pošeptáš hříšná slůvka
a tím mi dáš naději, že nezmizíš z mého života.
Autor Dreamer.Z, 10.01.2010
Přečteno 464x
Tipy 3
Poslední tipující: susana načeva, Mraveneček, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to se mi moc líbí

18.04.2010 07:47:00 | Sima

Bojíš?a ona se taky bojí?

11.01.2010 17:32:00 | Mraveneček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí