touha koupelový pěny

touha koupelový pěny

Anotace: taková blbost před koupáním

chtěl bych aspoň na chvilku
bejt tou pěnou v malý láhvi
s obrázkem mořskýho koníka
a čekat na kraji vany
až se rozplynu v horký vodě
a v malejch bublinách
lehkejch jak dech
lenivej ulehnu nadejchanej párou
na rozhoupaný hladině
a voblíknu se kolem tebe
kolem ramen jak bílá košile
zapnu se na tvym těle
od krku mezi ňadry
až do tvýho klína
a s touhou koupelový pěny
budu se tě držet
jak navátej sníh
než v malých potůčcích
smutně steču mezi bílý břehy
než zmizím ve svejch malejch
ostrůvkách
Autor kulishak, 04.12.2005
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Být pěnou na tvém těle,
objímat a skrývat.Hezké.

05.12.2005 09:13:00 | takova

neobyčejně obyčejné, dneska se budu dívat, kam mizíš...:o)

04.12.2005 19:33:00 | michala

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí