Ze Srdce

Ze Srdce

Anotace: Pravda. Pouhá pravda.

Sbírka: Ze Srdce

Unavená ze slz dneska jdu spát,
Krásné sny o tobě nechám si zdát.
Pláč, který byl jenom pro tebe,
Když nemohla mít jsem tě u sebe.
Cítila jsem vinu, která tu neustále je,
Chci se jí zbavit, ale ona mi to nedovoluje.
„Konec smutné části scénáře“ to ty jsi vyslovil,
Radovat se z dobrých věci tys mě donutil.
Otevřel‘s mi oči, děkuji ti za to, moc!
Ještě ti chci popřát krásnou a dobrou noc.
Nezlob se na mne, už nevím, jak omluvit se ti mám,
Snad to zpravím i tím, že tu nejsladší odměnu ti dám.
Až budeme spolu, obejmeš mě a na všechno zapomeneme,
Budu nejšťastnější na světě a nemůžu říct, že ne.
Chybíš mi a u sebe chci tě mít,
O tom ale můžu jen a jen snít.
Těším se, až ucítím tě vedle mne.
MILUJU TĚ!
Autor Kakušín, 10.01.2010
Přečteno 710x
Tipy 2
Poslední tipující: Kallkaa, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí