Myšlenka

Myšlenka

Anotace: Vyznání . . . . . . . .

Úst tvých se dotýkám,
s něhou a bázní,
lásku ti vyznávám,
kratinkou básní,
láska je překrásná,
tak ti ji dávám,
s myšlenkou na tebe,
uléhám, vstávám,
dík tobě miluji,
lásku já poznávám,
zde se ti ze srdce,
z té lásky vyznávám.
Autor Didlik, 10.01.2010
Přečteno 648x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí