Úryvek ze vzpomínek

Úryvek ze vzpomínek

Anotace: Trocha z mého ranného věku:D

S tebou pod závěji sněhu,
jsem chvíli cítil něhu,
dívala si se ma mě,
a dýchala si klidně,
narozdíl ode mě.

Nezbylo mi toho moc,
jen vzpomínka na tu noc,
když byly jsme spolu,
zdálo se vše krásné,lepší.

Hledím ven skrz okno,
a závěje jsou zpátky,
jen teď už to není tak krásné,
když jsem sám v temnotě.

Zvrhlý Poustevník - úryvek ze vzpomínek
Autor Zvrhlý poustevník, 10.01.2010
Přečteno 307x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo tak to nevim tu část jsem si zrovna vymyslel :D

13.01.2010 17:54:00 | Zvrhlý poustevník

Musela to být asi "kouzelná" noc.

13.01.2010 17:42:00 | hypertenze

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí