Poušť

Poušť

Anotace: Jestli vám to stojí za to,aby jste na tohle klikli..Tak prosím,aby jste omluvili to,že neumim psát básničky,ale aby jste se koukli na obsah.Ten je totiž mnohdy důležitější...

Sama kráčím po poušti
Co jiného mi zbývá?
Když mě můj milý opouští
To už tak někdy bývá

Byl jak slunce v západu
Co chvilku se mnou bývá
Snila sem,že láskou nevzplanu
Ale pravdou není,co se snívá

Stačí chyba a krok vedle
Nevědět co chci
A pak nikdo mě nezvedne
Pak vím,že tu nejsi

Odcházíš a já tu sama
Stojím na tý poušti
Čím dál víc bylo mezi náma
Toho,co se neodpouští

Nevěděla jsem,co mám
A o víc jsem nestála
Jenže teď,Teď už tě znám
Vím,že jsi jeden z mála

Ach.O co se teď snažím?
Nad popsaným listem
Já už v lásku nevěřím
Poušť je teď mím místem…
Autor Javorinka, 10.01.2010
Přečteno 324x
Tipy 5
Poslední tipující: Live to fight, Zasněný básník, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí