Čtvrtá pro tebe

Čtvrtá pro tebe

Anotace: chci mít srdce z ledu

Sbírka: Pro tebe

Pohlcuješ mě víc než můžu zvládnout
Už jediné mi zbývá – na kolena padnout
A prosit tě o lásku kterou tolik dávno hledám
U tebe ji našel ale získat ji jak nemám

Před tvou krásou nejsem
Jediný co klečím
Říkám si tak měj se
Odcházím a brečím

Nechci takhle končit
Vždyť přežít se to nedá
Po chvíli se loučit
A kdo ví - jestli pohled náš se shledá
Autor Salvatore, 10.01.2010
Přečteno 483x
Tipy 5
Poslední tipující: Jamesow, Pythonissa__, susana načeva, Mraveneček
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

někdy i zcela cizí poezie zabolí..

26.01.2010 22:00:00 | Jamesow

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí