Zjištění

Zjištění

Anotace: prostě problémy dospívání

Bolí mne srdce,
nikoho nemám,
vše šlo tak hladce,
ale teď stonám,
řekla mi sladce,
"nic proti tobě nemám,
nemohu však naší lásce,
otevřít dveře dokořán,
..někoho mám"

-pár hodin později-

ruka letí, skříň z ní praskla,
ona vchází do dveří,
kdyby aspoň, ***** malá,
řekla mi to dřív,
sklenice teď k zemi padá,
ona začla řvát,
kdyby aspoň, ***** malá,
řekla mi to dřív
Autor Sapphire, 10.01.2010
Přečteno 286x
Tipy 5
Poslední tipující: Okřídlená Lištička, Pythonissa__, Bíša, susana načeva, kaaamiiii
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tip.

21.01.2010 18:00:00 | Pythonissa__

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí