Zoufalství jedné děvky, prokletí jedné děvky

Zoufalství jedné děvky, prokletí jedné děvky

Anotace: Jsem zde pro všechny. Ale pro některé jsem tu víc... Ožralství je prostě zlo XD

Znásilňuji ta slova
Rozdávám bez rozmyslu
Beznadějně se vrhám
Do všeho, co se děje v cizích ložích
Svědomí nezabiješ noži
A hlouběji a hlouběji
Padám

Ve vzteku drtím ta slova
Mezi rty, zuby a jazykem
A plivu je kolem sebe jak jed
Rvu si vlasy, ty se mění v mých dlaních
V provaz dost pevný na spoutání
A více a více
Utahuji uzly

A jen jednou šeptám ta slova
Však míjí se účinkem
-jestli kdy nějaký měla -
Slova stáhly smyčky
Na věrohodnost slovní hříčky
A tak si častěji a častěji
Jen hraji

Autor Rika Akira, 10.01.2010
Přečteno 382x
Tipy 10
Poslední tipující: vůně mraků, Niky88, Zefi, Mraveneček, Sýkorka07, PPetrushka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sic bezverší, ale zaujala!

10.01.2010 22:04:00 | Dekadence

líbila se mi..zajímavá

10.01.2010 21:50:00 | PPetrushka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí