Nevím co vím...

Nevím co vím...

Anotace: kopírák uletěl...

Sbírka: Minulé zítřky

Ležet v krajině svých snů,
doufat v znovuzrození mého srdce,
a dvě bludičky mých očí,
které toho viděly až příliš moc,
ale ještě ne dost…
se na mě ze tmy budou smát,
svými šišlavými hlásky.
Promiň…

Padá sníh? Ne to slzy mraků,
brečících nad svým osudem,
z výšky, ale bez nadhledu…
kterému můžou uletět,
vanout si za svými sny,
ale kotvy jejich přátel,
nebo aspoň vysněných,
je zase stáhnou zpátky.

A tak se…
pavučiny myšlenek neustále rozplétají
a zaplétají,
pavouk snad s milionem noh,
jehož vlákno nemá konce…
ani po smrti,
běhá pořád dokola
a ví, že musí,

myslí si to.
Autor Manstein, 10.01.2010
Přečteno 422x
Tipy 11
Poslední tipující: Víla, Lamorte, ilona, Philosophic Theory, susana načeva, 6thSun, DIDADA, Aurelius
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kurva píšeš ňák dobře to je HROZNÝ

17.01.2010 00:12:00 | DIDADA

skvělej konec

16.01.2010 22:50:00 | DIDADA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí