Věneček

Věneček

Anotace: dala ti věneček co měla u pasu...

Až dosníš svůj sen
a noc bude přecházet v den,
Vzpomen na tu dívku bez viny,
co ti v noc promáčela peřiny.

Vzpomen na tu dívku,na krásu,
na věneček co měla u pasu.
Na věneček co je nyní tvůj,
tak ho dobře opatruj.
Na oddanost s kterou byla tvou,
na tu chvíli úchvatnou.

Na tu chvíli bez zábran a bez lží,
jistě vzpomínáš jak tam jen leží,
jak každá vteřina v roky se mění,
dost již bylo snění.
Dala ti celé své jmění,
které už na tomto světě není.

Střež si ji a pečlivě opatruj,
aby říkat ti mohla "drahý můj,
prosím vždy při mně stůj".
Autor greapy, 10.01.2010
Přečteno 363x
Tipy 20
Poslední tipující: Rootness, ilona, susana načeva, Ayaka Midoriko, Květka Š., Kubino 2, labuť, Psavec, Bíša, Giginka, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je tak úžasná jen tak dál :-*

12.01.2010 23:57:00 | Ayaka Midoriko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí