Sen

Sen

Anotace: Našlapuj lehce, ještě sním ...

Sbírka: Krásné ztráty a nálezy

Dnes v noci připlula jsi ve snu ke mně,
mlčky jsi rozlomila pečeť tajemných kontaktů,
já dotknout směl se tvé tváře něžně
a rty horké vpletl jsem ti do vlasů.

Jak vzdušně lehký byl to sen,
kráčeli jsme mlčky loukou motýlí,
zářil jsem štěstím jako diadém,
tančilas rosou v rozevláté košili.

Když smáčena slzami noci košilka zprůsvitněla
a obrysy tvých ňader smyslně k útoku vyrazily,
tu k sobě pevně přimknula se naše těla
a kolem nás až do svítání tančily jen křehké víly.
Autor Ladaro, 11.01.2010
Přečteno 374x
Tipy 5
Poslední tipující: Kapka, Kars, kleopatra.sedma
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné verše, něžné, snové, eSTéčkové

11.01.2010 10:46:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí