Káťa

Káťa

Anotace: Máte takovou mezi sebou...

Káťa

Byla malá Kateřina
Vždy večer s ní byla psina
Ukojila naše choutky,
Pocuchali jsme jí chloupky…

Celá parta věděla,
Že jmenuje se Anděla !
Grupa však jí překřtila,
Naše Káča spanilá….

Tomu dala,
tomu taky.
Ten chtěl více,
Péro lezlo z gatí….

Potom celá vesnice
V posteli se sešla.
Pěkná směsice
Z toho vzešla….

Všichni se švagří
Léta bouří.
Kdo tam nebyl
Z okna kouří….
Autor v.hercik, 11.01.2010
Přečteno 322x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Koza, ilona, Bíša, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí