Paprsek sluneční

Paprsek sluneční

Anotace: Jak mi někdy bývá

Sbírka: Básničky obyčejného člověka

Paprsek sluneční tu za mě píše básně.
Paprsek sluneční mi našeptává jak chvílemi je mi krásně.
Paprskem slunečním chtěla bych já teď být.
Paprskem slunečním tvou tvář jen pohladit.
Paprsek sluneční za oknem září.
Paprsek sluneční odráží se na tvé tváři.
Paprskem slunečním tančícím za sklem.
Paprskem slunečním nejsem, tak nashle...
Autor Moniska, 11.01.2010
Přečteno 547x
Tipy 2
Poslední tipující: 666 Idiot MCR, Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se. Pěkné.

04.06.2010 07:43:00 | 666 Idiot MCR

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí