Dilema

Dilema

Anotace: Zase jedna starší...

Slunce jako nejjasnější hvězda nemá moci v noci.
Slunce jako zdroj tepla pouze chladí o vánocích.
Na slunce zapomenete když dlouho bude noc,
nemá zas až tak velkou moc.

A noc, ke mně tak chladná,
chtěl bych aby svítila a hřála
jen a jen mně pro radost,
ale to je bláhovost.

A tak čekám týden na rozednění,
a je mi na nic z náhlého porozumnění,
že v noci chtěl bych věčnou tmu
a za dne nekončící světlo.
Autor Myff, 04.12.2005
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí