Jedné hvězdné noci

Jedné hvězdné noci

Anotace: ... na lavičce ...

Sleduju potichu hvězdy, do očí ženou se slzy, že tu sedím sám.
A jestli na mně myslíš těch hvězd a sám sebe se ptám.
Ta má vedle tvé tak nicotně malá,
zdá se že padá.

V té tmě tisíce otázek zaplavuje moji mysl
a ve hvězdných znamení hledám smysl toho všeho.

A odpovědí je mi ticho,
to nádherné sic smutné ticho,
plné nadějí a snů.
Škoda všech těch dnů, co nemůžu být s tebou.
Autor Myff, 04.12.2005
Přečteno 512x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Je báječné i když jsi sám,mít o kom přemýšlet.

05.12.2005 09:22:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí