TY&JÁ

TY&JÁ

Anotace: Zase sem večer "kouzlila", měla sem krásnou náladu:o)

Myslím na tebe ve dne v noci,
máš mou mysl ve své moci,
svými prsty přejeď mou ruku,
to říkám si po každé v duchu,

zahleď se mi do očí dlouze,
chci podlehnout opět té touze,
chci vedle tebe zase ležet,
a čas venku nechat běžet,

hladit tvoje nahé tělo,
to by se mi tuze chtělo,
hlavu schoulit vedle tvé,
teď pocit samoty mě štve,

já toužím dýchat tvojí vůni,
bez tebe z lásky k tobě stůni,
šimraly mě tvoje vlásky,
když líbala sem ti na čele vrásky,

naivní jsem třeba moc,
však byla to kouzelná společná noc,
úsměv na rtech stále mám,
když na včerejšek vzpomínám
Autor Gamy, 04.12.2005
Přečteno 400x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

prosítěná...nádherná :-)

12.12.2005 20:12:00 | Tlaccca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí