Zvláštní nemoc

Zvláštní nemoc

Anotace: Snad není tomu věru tak...že odejde ze mne inspirace..a při doteku tvé mysli se zas vrátí.Snad není to tak že náké mé já...se rozchodu brání...

Sbírka: Koloběh lásky

Byla to zvláštní nemoc
pláču ti u nohou.
Na tu se neumírá
hladíš mne po rukou.
Kůli ní se umírá
Volám na tě do dálky.
Kůlí ní se umírá.
Copak neznáš pohádky?

Přes tolik problémů
princ princeznu líbá
A v oblacích dětských snů
bez časoprostoru
se dívá
jak usíná.

A žili štastně až do smrti.
Tvuj hlas jak v lese
kde jsme sami dva.
tolikrát bloudili.

Kouzelná louka vůní a přání.
Na stromě žít,
buchty z jablek.
A děti květů
pomněnek a sedmikrásek
nám mávají.

Na rozloučenou
Autor urcite.me.neznas, 11.01.2010
Přečteno 354x
Tipy 3
Poslední tipující: Akura, Bíša, Kristine Clary-Aldringen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí