Prosebné řádky

Prosebné řádky

Anotace: "Žena zřídka pochopí, že milovat ji věčně neznamená milovat ji celou tu dobu bez přestání."...promin já asi nepochopila

Bojím se tvých dojmů,
už nemám sílu hrát,
strach mám z tvé rozvážnosti,
vím, že jako druhá budu stranou stát.

Říkej slovo zapomeň
tak dlouho jak vydržíš,
já však kvůli dnešku
na záda si vážu kříž.

Tvé hlásky bodaly,
tu ostrost stále cítím,
ted si volný jako pták,
oddej se těm chvílím.

Zahod vše co v hlavě máš
a zkus nebýt dravým zvířetem,
nech si všechny jiné sukně utýct
stan se citlivým člověkem.

Tím co srovná si myšlenky,
tím co láska ho zahřeje,
touha podvádět zmizí,
prosím,má jediná naděje.

Já miluji tě,
ty v srdci ještě jednu máš.
Nedokážu se dělit
ty jediný mě nejvíc znáš.
Víš že dokážu odpustit
a věřit tobě dál,
nikdy už však nesmíš
znovu zasáhnout mé srdce,
to které si ted probodal.

Já miluji tě,
a říkáš že ty mě též.
Já věřím v tvojí lásku,
nehledám v těch slovech lež.

Miluj mě Navždy
a pomoc mi zapomenout,
na to, že nemyslíš jen na mě,
že myslíš i na jinou!
Autor Bereniké, 12.01.2010
Přečteno 324x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, labuť, Bíša, Mbonita, Květka Š., WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí