Miluji tvé

Miluji tvé

Anotace: ..!..(-.-)..!..

Miluji Tvé

Tvé vlasy trochu zlaté
trochu bílé jako sněhem zaváté

Tvé jahodové rety
vypouštějíc sladké věty

Tvé medové oči
v kterých skořice se točí

Tvé znaménko na tváři
- malou tečku v diáři

Tvé záchvaty smíchu
tvůj úsměv svádíce k hříchu

Tvé smutné nálady
když slzy stavíš do řady

Miluji tvé tělo i tvou mysl
dalas mému žití nový smysl

Miluji tě v tuto i jinou chvíli
co kdybychom spolu snili?
Autor Nomad, 12.01.2010
Přečteno 792x
Tipy 7
Poslední tipující: tato22, jesterka, zelená víla, Agniezka, Kars
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

něžně zamilovaná krása..st

13.01.2010 20:00:00 | zelená víla

souhlasím s Karsem :o) není víc..než-li milovat..

12.01.2010 21:16:00 | Agniezka

Snít o tom, co miluješ, není nic krásnějšího
St

12.01.2010 20:57:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí