A přece....

A přece....

Anotace: A přece... lásko, ty mě už asi nemiluješ vid? :(

Klopím svůj zrak k zemi,
své prosby vysílám k nebi.
Lásko, nepřestávej mě milovat,
své srdce, co víc ti mohu asi darovat!?
Pocit štěstí, které pluje, chtěla bych chytit do dlaní,
zatím láska k Tobě, mě snad jen k šílenství dohání!
Mám pocit, že ubývá nám lásky,
že už ani nechceš, hladit moje vlásky.
A přece jsi radost mého života, jsi závan letní noci,
jsi jitro, které procitá, a já zůstávám tak bez pomoci!
A přece jsi světlo, co mě v temnotě umí hřát,
a tak snad já víc si nemohu ani přát!
A přece jsi společnost v mé samotě,
a já tak konečně nepropadám své prázdnotě!
A přece měníš mi nebe podle přání,
i tak jsi hvězda, co sny moje chrání!
A přece jen s Tebou umím být štastná,
s tebou lásko, láska jinak mi chutná.
A přece krásná je ta naše doba,
kdy radost někdy střídá zloba.
A když zrovna svou lásku mi dáváš pocítit,
tak ten okamžik bych chtěla navěky zachytit!
A přece trpká je a krásná zároven!
Moje srdce plane po Tobě jak pochoden!
A přece jen pro tu lásku, stojí za to žít,
a já si jí snad nikdy neměla ani zasloužit!
Autor Labanda, 13.01.2010
Přečteno 402x
Tipy 2
Poslední tipující: susana načeva, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Kde není láska, zůstává alespoň "mít rád" nenech to zemřít...

13.01.2010 19:39:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí