změňme se

změňme se

Anotace: udělejme pro sebe něco, dokud můžeme!

Zmítá se ve větru moje duše,
kdo ublížil mi? Kdo jen tuše?!
Bolest duše, bolest těla,
kdo pálí rád z pirátského děla?
Jsem jako ptáček, malý černý,
jako zraněný malý postřelený.
Kdo mě zachrání,
rány mé vyléčí...

Nikdo,
protože dnes už se nikdo nestará,
o toho, kdo pomoc postrádá,
Dnes už nikdo nepomůže,
tomu co sám si pomoct nemůže,
radši ho nechají stáhnout z kůže!

Změňme se, vždyť to je jen drobnost,
změňme se, udělejme druhým radost,
změňme se, dokud je čas,
změňme se, dokud je okolo tolik krás.
změňme sami sebe,
neměňme jiného, nemňeňme tebe.
Změňme nejdřív sami sebe,
a pak může měnit ostatní i tebe.
Autor Inies, 05.12.2005
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí