Noční obloha

Noční obloha

Anotace: ...

Láska v mém srdci,
je jak hvězdy na nebi,
sním o tobě dnem i nocí,
jsem padlá hvězda na zemi.

Moje záře dohasíná,
bolest v srdci koluje,
bez tebe se neusíná,
rozum s citem bojuje.

Slza spadla do mých dlaní
je jak černá temnota,
pojď za mnou a pohleď na ní,
nejsem ta co ti hlavu zamotá.

Vyžeň noční můru ze sna,
noc je ještě před námi,
jsem ta co se ti nezdá,
jsem obloha posetá hvězdami.
Autor nathre, 13.01.2010
Přečteno 418x
Tipy 3
Poslední tipující: Mbonita, januve
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí