Tak ti ď

Tak ti ď

Anotace: ...už tu jendou byla,pod jiným nickem

Každé ráno,
každý den,
mám tě ráda (jen)
o velký kousek míň.
Mé ranní kafe
už nechutná jako kdysi
a kouknu do zrcadla
a hle - kde jsou???
- mé mladé ladné rysi.
Přede dveřmi
po každém kroku
hladší je vzor na rohožce,
ja za ta léta
po tvém boku
jsem jak beďar na pokožce.
A kdy jsme byli v kině???
- už ani nevím.
A hekat u sexu???
- ne. To nejsem já.
To ve chlívu naše svině.
A na noc nejím
a piju jen vodu z vodovodu,
abych se vecpala
do těch džín
z prvního rande.
A k čemu mi to k čemu???
- když se vracíš,
nevím od kud
a ustýláš si na verandě.
Tak ti ď
za společná léta,
bez vášně a citu
balím kufry,
beru klíče od našeho Olcitu.
Autor JuliVerus, 13.01.2010
Přečteno 306x
Tipy 3
Poslední tipující: Petbab, januve
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí