Tvá slova mne nepotkaj

Tvá slova mne nepotkaj

Anotace: nedokončená (zatím)

Pro pár slov od Tebe z lásky,
já šla bych světa kraj,
ale,že nepatřím mezi krásky,
Tvá slova mne nepotkaj.
A tak se někdy stává,
že má duše poplakává,
smutkem srdce se chvěje
a má tvář se neusměje.
Autor JuliVerus, 13.01.2010
Přečteno 290x
Tipy 4
Poslední tipující: Eliss94, Házté, Petbab, januve
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí