Otázky

Otázky

Anotace: Ta úplně první před čtyřmi lety.

Každým dnem i každou nocí,
s každým snem tuhle báseň psala jsem...
Tak čti tyhle řády, prosím,
ať víš, co v srdci nosím.
Proč už nevím jak dál...
...Tak si typni... Kdo tohle psal?

Proč se ptát na slova, při kterých mrazí.
Proč mé rty ty slova šeptat snaží.
Proč mé srdce už tak dlouho láskou hoří...
... Protože můj život se do smutku moří...
... Ani štěstí již nikdy nezahoří...

Proč pláč nikdy nevystřídá smích.
Proč se nikdy neobjeví štěstí v očích mých.
Proč vše mi připadá jak padlý sníh.
Proč láska je jen v lásce jiných...
... Proč se neobjeví v očích Tvých?

Proč toho slova je opak nenávist,
proč je život můj jak prázdný list.
Proč ty slova nedokážu nikdy říct
A proč se vždy vracím do těch míst...
... Kde je místo srdcí ztracených...
Kde mé rty se nikdy nedotknou Tvých...

Proč se musím pořát ptát,
proč Ti lásku nesmím dát,
proč se nesmím štěstím smát.
A proč tu musím sama stát
a nikam se nedívat...
...Na Tebe se nedívat...

Proč je bolest v srdci mém,
proč tu nejsi každý den...
Proč připadáš mi jak krásný sen.
A proč já tak hloupá jsem
a nevyjdu s pravdou ven...
že to Ty jsi ten,
jediný můj krásný sen...

Proč je tolik otázek,
které šeptám do prázdna...
Proč zrovna Ty jsi ten krásný obrázek,
jediný, který moje mysl má
a tajně jej ukrývá...
Autor Adelle, 14.01.2010
Přečteno 322x
Tipy 3
Poslední tipující: Iwetta, Elisha
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí