KOŠILKA LÍTOSTI

KOŠILKA LÍTOSTI

Anotace: NIKDY NEVÍŠ DNE ANI HODINY,SLUNCE JE ŽÁR CO NÁS SPALUJE A LÁSKA JE OHEŇ CO PÁLÍ....

Jsou dny beze jména
jak bezbolestná poprava
sejmou tě z tvé cesty
po které kráčíš...

Co zbylo ti
lítost
a minulost
za sebou vláčíš

Jsi chudý na city
lásce už nedáváš naději
pokorně kráčíš
sám v bílé závěji

A z vloček na zem
padlý anděl se snáší
pozemskou špínu
se svých křídel
na tebe práší

Utíkáš se svých pocitů
ochuzena od citu
jen bolest mrtvého anděla
na cestě osudu
vidět si nechtěla.........
Autor laura3, 14.01.2010
Přečteno 361x
Tipy 17
Poslední tipující: mkinka, Gabrielle, WhiteSkull, Holis, Psavec, Kapka, WAYWARD, Mbonita, Bíša, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st

15.01.2010 08:47:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí