Děti slunce

Děti slunce

Anotace: .

pořezaný ruce
poničený duše

zoufalej křik v očích
smutek v dětských tvářích

každej den bojujeme proti světu
hledajíc svoji vlastní cestu

oprátku na krku
v srdci použitou jehlu

život nás učí
jak levně prodat duši

jsme pořád jenom děti.
děti Slunce
Autor Tecka 2, 15.01.2010
Přečteno 303x
Tipy 3
Poslední tipující: Fighting Dreamer, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí