Jde to? Nebo to nejde?

Jde to? Nebo to nejde?

Anotace: .

Jsme dopisy s nečitelně napsanou adresou.
Putujem tam, kam nás pošlou.
Nejdřív to jde lehce,
než zjistíme,
že nás vlastně nikdo nechce.

Vlastně jsme nechtěný dopisy,
i když v sobě nesem důležitý zprávy...
Který nikoho nezajímaj!
Co teď? Můžem to vzdát?
Tak lehce..Jde to? Nebo to nejde?
Autor Tecka 2, 15.01.2010
Přečteno 277x
Tipy 3
Poslední tipující: pamp_elka, efeeez, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to přirovnání je hodně neotřelý

22.01.2010 17:45:00 | pamp_elka

...nevzdávat

15.01.2010 15:47:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí