Spí vedle své lásky

Spí vedle své lásky

Anotace: Jsem vzhůru...já spát nechci! On ale už je ve spící kleci:(

Spí vedle mě,
já vzhůru jsem,
láska usnula,
já přišla sem.

Kdy vzbudíš se?
Lásko?
Polibek na rty mi dáš?
Lásko? Lásko?

Běží minuty,
noc stále je,
já jsem vzhůru,
ve snech jsi ty
jak mohli jsme minout?

Sami sebe?
Minuli?
O rok či život?
Píšu já z nebe?

Ty se probudíš já budu spát,
a ty budeš se jen ptát...
Autor Kirsten, 15.01.2010
Přečteno 313x
Tipy 3
Poslední tipující: BARBYE, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí