Jsem

Jsem

Anotace: :(

Jsem nic zavřené mezi dvěma světy
potopa čekající na výstřel
jsem Tvůj nádech z cigarety
poslední vzlyk co svět slyšel.

Jsem Romeo bez Jůlie
19 puzzlí čekajících na Tebe
jsem ten co Tě den co den pije
Tvůj levný odvoz do nebe.

Jsem nedonošená víra
Tvůj úděl i Tvůj žal
jsem mysl jenž Tě svírá
v očích plamen v srdci žár.

Nenech ho prosím vyhasnout.
Autor Larey, 16.01.2010
Přečteno 392x
Tipy 13
Poslední tipující: Zefi, Holis, Žulík, TetaKazi, Mbonita, Psavec, Květka Š., Giginka, BlackAngel, Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutný,hezký,...ale v reálu se neprosí,pak už je něco špatně...

24.01.2010 13:25:00 | Zefi

smutný, nádherný..

16.01.2010 19:04:00 | Giginka

uff... pěkný...smutný..krásný..mmm...

16.01.2010 18:16:00 | BlackAngel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí