něžný lhář

něžný lhář

Anotace: ...ty nejněžnější lži nejvíc bolí, nechávají nás totiž snít a pak z ničeho nic zmizí a nezůstane NIC

Co teď
když
z tvých
kradmých pohledů
ztěžknul vzduch
a kousky tvých slov
chvíli tak lehkých
a nyní bodavých
jako když šíp protne
hruď

když můj sne tvá slova
jsou tak něžná
a hladivá
tvůj úsměv rozkvetlých pampelišek
a brzy zas odkvetlých
rozfoukaný
a zmizelý
z mých očí
teď roste
a vzkvétá znovu
v cizích očích

mé malé zlo
jsi záře jenž
s pouhou nocí nezhasíná
máš Sílu
a moc rozzářit nebe
a pak jak meč silného bojovníka
umíš zabít protivníka
a ve své něžné krutosti
necháš ho zemřít bez nutnosti

proto ty
můj lháři
zůstaň v noční záři
a ještě chvíli lži mi
než víra opustí mé žíly
lži jen lži
a nechej rozkvétat mé sny
abys mohl
nečekaně rozetnou tu nit
a nenechat mě vyslovit
sbohem
Můj nejsladší lháři
Autor Andee, 16.01.2010
Přečteno 340x
Tipy 23
Poslední tipující: ir.is, Holis, labuť, Psavec, Mraveneček, Pevya, zelená víla, PANGÁSIUS, Giginka, J's .., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezky jsem si početla. Takoví něžní lháři dokážou kolikrát vykouzlit zklamání jako hrom..

17.01.2010 10:24:00 | Pevya

.. mně tak dobře.. a text cítím...

17.01.2010 03:16:00 | zelená víla

není nad lži..ale ted bez nich:) krásný a rovnou ST

17.01.2010 01:15:00 | PANGÁSIUS

...nějak mnou přehlížený nick ...
...ty velký písmenka u každého řádku dej pryč ...špatně se to čte ...

16.01.2010 22:59:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí