Milovat Tebe...

Milovat Tebe...

Anotace: Není to mé dílko,ale hrozně se mi líbí,ostatně jako všechny od mého přítele.

Miluji Tě má lásko - jsi pro mě tím nejvzácnějším co jsem mohl v tomto světě nalézt. V tomto světě kde se každý pachtí jen za svým bohatstvím, štěstím a úspěchem. V tomto svět jsem našel Tebe - Tebe, která jsi mi ukázala co to znamená opravdu milovat! A já Ti za to moc děkuji lásko!!!
Autor Rebelka21, 17.01.2010
Přečteno 685x
Tipy 2
Poslední tipující: Koza
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Kéž by Tvoje vyznání mělo náležité uznání..

17.01.2010 14:38:00 | Koza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí