Myslím na Tebe...

Myslím na Tebe...

Anotace: Další z krásných vyznání,od mého přítele Milana,kterého velmi miluji.

Když večer v lůžko uléhám,jenom Tebe v mysli mám.Moje srdce nechce spát,chtělo by se s Tebou smát.V Tvá něžná očka pohledět a najít v nich ten tajný svět.Ten kraj kde láska kvete jen,kde splni se snad každý sen.Tam unesl bych Tě ve spánku a položil na louku plnou heřmánku.Do ouška bych Ti pak šeptal tiše,dvě slůvka co mám v skrytu duše.Ta slůvka co se nahlas bojím říct,že MILUJI TĚ čím dál víc.
Autor Rebelka21, 17.01.2010
Přečteno 807x
Tipy 2
Poslední tipující: Koza
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji všem za vaše komentáře.Ví,že ho velmi miluji a on mě také.Je to nejlepší člověk,kterého jsem mohla poznat.Jsem mu nesmírně za vše vděčná.

17.01.2010 18:34:00 | Rebelka21

Koho doopravdy miluješ, ví to. Tak krásně se to čte... ST

17.01.2010 14:39:00 | Koza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí