Neumím prohrávat

Neumím prohrávat

Anotace: Stejně budeme spolu..:)

Roním pro něj slzy, které jsou tak nesmyslné.
Ví, že ho mám ráda a mé srdce jen pro něj plane.
Snažil se mě odehnat, prý trápit mě jen bude.
Teď se to ale změní, podle mě všechno půjde.
Bude mě milovat, oči své do mých vpíjet.
A já se budu radovat, jak den za dnem bude míjet.
A když uplynou dva měsíce, které slíbili jsme si dáti.
Já zlomím mu srdíčko a svobodu budu chtíti vrátit.
Bude trpět a já s ním, když za odmítavou maskou budu se schovávat.
Jednoho dne však budem zase spolu, já neumím prohrávat…:)
Autor Petulindas, 17.01.2010
Přečteno 342x
Tipy 4
Poslední tipující: susana načeva, Mraveneček, Neldor
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí