jednou jsem šel ...

jednou jsem šel ...

Anotace: jo, to byla cesta

napil jsem se jednou dvakrát
byl jsem trochu ovíněnej
a až tě zase jednou potkám
zase spolu odletíme

začínám to všechno chápat
vidět zvuky slyšet barvy
a milovat tak trochu jinak
tebe a tvý krásný hříchy

než se z toho vzpamatujem
něco vezme sebou čas
všechno se to ale vrátí
a poletíme dál a zas

vyletíme do vejšky do mraků
a kolmo k zemi slítneme
za tu chvíli nahoře
se spolu strašně opijem
Autor humus, 18.01.2010
Přečteno 319x
Tipy 14
Poslední tipující: MishaX, zelená víla, Holis, harmony, Psavec, Larey, Kubino 2, Mraveneček, ewon, labuť, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí