Rozhozené sítě

Rozhozené sítě

Anotace: Čekání bývá zdlouhavé ...

Sbírka: Pel z křídel motýlích

Tak už rozepni si kabát nedůvěry
a začni vnímat teplo něžných slov,
jednou provždy odhoď masku zaběhnutých rituálů
a zaposlouchej se koncertu pro bicí vlastního srdce,
podlehni alespoň na chvíli žíznivému volání touhy,
co denně duní v temných chodbách tvých žil,
žil naplněných horkým proudem vášnivé krve
slévající se na křižovatkách setkání a rozchodů …

Stojím opodál , ve stínu tvé aury a čekám ….
Autor Ladaro, 18.01.2010
Přečteno 414x
Tipy 4
Poslední tipující: labuť, Romana Šamanka Ladyloba, destovecka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí