Při západu slunce

Při západu slunce

Anotace: ...Zatracená láska...!

Při západu slunce,
oči se zavírají.
A slzy ptáků,
tiše mě objímají.

Kde je ta chvíle?
Chvíle štěstí?
S padajícím listím,
sním na rozcestí.

Vrať se, má lásko,
vrať se má duše!
Na křídlech ptáků,
ne na dni nůše.

Při západu slunce,
život ti dám.
Pošlu ho po vodě,
pošlu...já umírám.
Autor Werdysh, 18.01.2010
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí