S novou nadějí

S novou nadějí

Anotace: ....optimisticky....

Tři!Dva!Jedna!Start!!
Zrovna znova začínám
bok po boku s tebou
snad jenom jednou...
a hlavně uplně naposled...

Ruku v ruce
spřízněná srdce
jen tak jdou světem spolu,
nahoru!Nikoliv dolů!!
A tak prosím Boha,
(za mě, za tebe, za nás oba.)
Snad nám sílu dodá
trochu lépe žít
a když ne, tak poučit se z chyb.

Nejlépe těch vlastních
Autor jaňa, 18.01.2010
Přečteno 383x
Tipy 5
Poslední tipující: carodejka, kleopatra.sedma, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Báječné.

26.01.2010 20:38:00 | carodejka

Hodně stěstí do novýho začátku! :-*

18.01.2010 22:50:00 | kleopatra.sedma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí