Touha

Touha

Anotace: Pro někoho jen prázdné řádky, pro mě však cesta do pohádky!

Držím tě pevně v objetí.
Cítím teplo tvého těla,
cítím tvou sladkou vůni,
srdce mi zalívá něha.

Koukám se ti do očí
a ty koukáš na mě.
Dobře víš, co za tím pohledem je,
ano, je to láska k tobě.

Dotýkám se svými rty tvé tváře,
je teplá a jemnoučká.
Jednou rukou tě hladím ve vlasech,
tu druhou schovávám k tobě do klína.

Jen letmo spatřím tvůj úsměv,
oznamuješ mi, že rád mě máš!
Polibek mi oplácíš, dlaní mě objímáš,
cítím tlukot srdce, víčka slastně přivíráš!

Z Naší obrovské lásky
se rodí nejsilnější touha.
Je jedno kde jsme,
jsme tu a jsme tu oba!

Každý další pohled, dotyk i pocit
se vrývá do mé kůže jako jehla.
Bodá přímo u srdce, ne však tupě,
krásně ostře, abych to vše na památku měla!
Autor Bereniké, 18.01.2010
Přečteno 437x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná, líbí...*:)

03.11.2010 13:22:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí