Hvězda Alula..

Hvězda Alula..

Anotace: .. Australis (Ní Ursae Maioris)

Na hvězdě Alula Australis plavu
je mi tu báječně, jsem zcela zticha
nejdříve ponořím tělo, pak hlavu
najednou šimrání cítím u břicha

podemnou mihla se snad mořská panna
v plazmatu nevidím tak jak ve vodě
vůně jde z bublinek dříve neznaná
chci za ní střemhlav, snad budu v pohodě

v samém hvězdy středu, jen ať ji najdu
pokud vím, nikdy jsem tam ještě nebyl
teď tohle jediné řeším - tak já jdu
proč bych se v hladině bezmocí šklebil?

rudýma očima svítím do hlubin
nechá mě honit ji, ocasem víří
jako já, oči má rudé jak rubín
zlaté rty, bublinky s vůní z nich šíří

jedna z těch bublin mi na rtech uvízla
a když ji políbím, nevěřím očím
ocas je pryč, od šupin neodvislá
zůstala.. zůstávám zde.. tak se loučím
Autor Petbab, 18.01.2010
Přečteno 304x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Sýkorka07, zelená víla, NikitaNikaT., labuť, enigman, 4LJFilip
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

čarovné dílko, kouzelné...

19.01.2010 08:04:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí