K výročí

K výročí

Anotace: Mé vyznání k výročí

Ani nevím, jak začít mám,
vždyť vše už víš, co říci chci,
pro štěstí Tvé se všeho vzdám,
možná jsem blázen, mysli si.

Blázen ano, ale blázen do Tebe,
Ty dáváš lásce nový směr,
když jsem s Tebou, jsem štestím bez sebe,
jsi vše, co v životě jsem chtěl.

Dnes je to rok a já už vím,
že sníš o tom, o čem i já sním.
Díváme se stejným směrem,
budoucnost píšeme stejným perem.

Ruku v ruce, navždy spolu,
stoupat vzhůru i padat dolů.

Ať už nás potká cokoliv,
na jedno mysli stále,
pro Tebe jsem tu kdykoliv,
i přes hromy blesky půjdem dále.

Děkuji lásko za krásný rok,
do dalších vykročme pravou nohou,
zvolme si pro život ten správný krok,
a ti co nám nepřejí, nám ... mohou :o)
Autor Vševolod Lopaťuk, 18.01.2010
Přečteno 519x
Tipy 6
Poslední tipující: tato22, divoska_jaja, ilona, Mraveneček, čipetka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí